Необходима ли е регистрация при покупка?
Необходима ли ми е регистрация, за да закупя дадена стока? – отговорът е НЕ.
Бързо и лесно може да закупите желаните от вас продукти
За улеснение на нашите клиенти ние даваме възможност да закупите желаните от вас артикули без да е необходима регистрация в оналайн магазина.
Как да поръчам?
Бързо и лесно може да закупите любимите си модели сутиени, бикини, чорапогащи или нощници, като е необходимо само да:
1.Изберете тип топ
2. Изберете размер на топ след това на бикини. В графа размер се показват само наличните към момента размери.
3. Изберете количество
5. Накрая натиснете бутона “ Купи“.
След като са направени всички стъпки за покупка, продукта се добавя в Кошницата. От там може да проследите всички артикули, които сте добавили.
Чрез бутон „Виж кошницата“ може да разгледате всички стоки, които сте добавили в Кошницата. От там може, както да се редуцират количествата на продуктите, които сте добавили. Ако желаете да добавите още продукти натискате бутона “ Продължаване на Пазаруването“. Ако желаете да завършите вашите покупки маркирате бутона “ Приключване на поръчката“ и попълнете необходимата информация необходима за покупката.
Чрез бутона „поръчване“ завършвате поръчката
Как да попъня личните си данни при завършване на поръчка?
Необходима е само информация нужна за доставка на пратката ви.
лични данни- имена, телефон и адрес, като в полето за адрес се попълва адреса, на който желаете да бъде доставена пратката ви / офис на куриер или личен адрес/. След като сте попълнили коректно информацията натискате бутона „Изчисли цена на доставката“
След като всички данни са попълнени натискате бутона „Поръчване“
Електронния магазин си запазва правото да откаже, която и да е поръчка, поради изчерпване на продукта, които сте поръчали или поради друга причина, като уведомява потребителя за причината на отказ.
След завършване на поръчката ще получите потвърждение за заявените от вас стоки, които желаете да закупите на посоченият от вас електронен адрес /e-mail/.
Всяка поръчка бива потвърждавана по телефона от наш служител, в случаи, че клиента не отговори на обажданията ни, поръчката се счита за отказана и не се изпълнява. Когато бъде потвърдена от този момент заявката се счита за приета и започва изпълнението и от нашият екип.
При затруднения, въпроси и поръчки може да ни пишете на е-mail- info@limitedlingerie.com или да се свържете с нас на телефон +359888234411