Замяна и Връщане

Замяна и връщане


Купувачът спрямо Закона за защита на потребителите има право да замени или върне заявен от него Продукт в рамките на 14 /четиринадесет/ календарни дни от датата на пристигане на артикула в офиса на куриерската фирма или при доставянето му до посоченият адрес от клиента освен посочените:
1. Чорапогащи, клинове и силиконови чорапи- не се приемат поради спецификата на продуктите.
2.   Бикини и бански  (долни части)   не се заменят или връщат поради хигиенични изисквания относно артикулите и тяхната специфика, oсвен, когато замяната или връщането се предяви пред куриер или в куриерската фирма.
Ако купувачът заяви, че желае да замени или върне поръчаният от него продукт в четиринадесет дневен срок, следва да уведоми Търговеца и да върне Продукта, както следва :
1. В неговата оригинална опаковка и кутия /кашон/
2. С оригиналните етикети, без индикации,че Продуктът е употребяван или повреден по някъкав начин
3. Задължително условие при връщане или замяна на сутиени с твърди чашки е да бъдат сгънати така, както са получени, за да не се деформира чашката. Получени сутиени и след преглед установени, че са сгънати неправилно и вследствие на това чашката на сутиена е деформирана няма да бъдат приети.
4. Задължително условие при замяна или връщане на продукт е да е сложен индикатор за ЧУПЛИВО и ПРЕГЛЕД на продукта, като това трябва да се заяви в куриерската фирма ЕКОНТ от клиента при предаването на продукта.
5. При замяна или връщане на стока цената на доставка в двете посоки се заплаща от клиента.
6. При връщане, ако клиента се е възползвал от правото на безплатна доставка (т.е. доставката към куриера е заплатена от ЛИМИТИРАНО БЕЛЬО вместо от клиента), то тогава клиента дължи възстановяване на разхода за куриерската услуга, като това се осъществява чрез приспадане на сумата за безплатна доставка от сумата, която следва да бъде възстановена. Ако е изратена до офис на еконт сумата, която се приспада от сумата за възстановяване е 5.59 лв. ако е изпратена пратката до адрес сумата е 7.20 лв.
Възстановяването на сумата става с наложен платеж чрез куриерска фирма ЕКОНТ в рамките на 7 работни дни /14 календарни дни/ от датата на пристигане на стоката в куриерската фирма.
Срока за изпращане на пратките за замяна е от 1 до 2 работни дни!
Не носим отговорност при разминаване между показания и реалният цвят при снимане с апарат.
Артикулът може да бъде заменен със същият или нов такъв, като при разлика в цените сумата ще бъде възстановена или ще бъде сложена като наложен платеж при изпращането на новата пратка.