Общи условия

Определения
„Уеб сайт” означава уеб сайтът www.limitedlingerie.com , включително базата данни, дизайнът, текстът, изображенията, графиката и цялото останало съдържание на всички уеб страници в него, както и резултатите от търсения, всички домейни, свързани със сайта и всички софтуерни продукти и технологии, които са част от сайта.

Уеб сайтът www.limitedlingerie.com и цялото му съдържание принадлежи, функционира и се публикува от ЛИМИТИРАНО БЕЛЬО ЕООД , ЕИК – 205704494

Съгласие с условията за ползване на Уеб сайта
При използване на този Уеб сайт вие приемате и се съгласявате с най-актуалната версия на Условията за ползване на Уеб сайта. Ако не сте съгласни с което и да било от условията, споменати тук, вие не би трябвало да ползвате този Уеб сайт.
ЛИМИТИРАНО БЕЛЬОЕООД си запазва правото да променя тези Условия за ползване на Уеб сайта. Вие поемате отговорност периодично да проверявате тази част от Уеб сайта за промени.


Авторски права
Всички изображения, лога, картинки, снимки, текстове, документи, бази данни и друга информация или рекламни материали, публикувани в този Уеб сайт, както и всички софтуерни програми и приложения са собственост на ЛИМИТИРАНО БЕЛЬО ЕООД и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права и на останалото приложимо законодателство. Всяко използване, възпроизвеждане, промяна, публичен показ и сваляне на част или цялото съдържание на Уеб сайта без изричното разрешение на ЛИМИТИРАНО БЕЛЬО ЕООД и/или на неговите партньори е забранено. ЛИМИТИРАНО БЕЛЬО ЕООД си запазва правото да предприеме съдебни действия срещу подобни нарушения съобразно предвидения от закона ред.


I. Oбщи разпоредби
Общите условия уреждат взаимоотношенията между електронния магазин и клиентът.

С тези условия се обвързват всички наши потребители. С избиране на всеки един продукт, линк или бутон намиращ се на страниците на www.limitedlingerie.com с изключение на линка към настоящтите Общи условия, потребителя се съгласява и приема да спазва тези Общи условия.

Поръчките от сайта www.limitedlingerie.com се приемат 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата.
За да направите покупка от www.limitedlingerie.com потребителя трябва:
1. Да сте попълнили вярно данните си, както и да сте предостави валиден телефонен номер и адрес на доставка. Ако сте юридическо лице и желаете да жи бъде издадена фактура следва да попълните информация и за фирмата, която представлявате.
2. Да сте съгласни с нашите общи условия.В случай, че не сте съгласни с ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ, моля не използвайте САЙТА за извършване на покупки.
Доставчикът си запазва правото по всяко време да изменя, по своя преценка, настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ. Изменените ОБЩИ УСЛОВИЯ влизат незабавно в сила и стават задължителни за ПОТРЕБИТЕЛЯ от момента на публикуването им на САЙТА.
Електронния магазин си запазва правото да откаже, която и да е поръчка, поради изчерпване на продукта, които сте поръчали или поради друга причина, като уведомява потребителя за причината на отказ.
  След като се потвърди от клиента заявката се счита за приета и започва изпълнението и от нашият екип.
След завършване на поръчката ще получите автоматичен отговор- потвърждение за направената от вас поръчка на посоченият от вас електронен адрес /e-mail/.
Защита на личните данни
limitedlingerie.com разбира важността на конфиденциалността на вашите лични данни. При всяка покупка, регистрация или абонамент осигуряваме сигурността на данните на всички ПОТРЕБИТЕЛИ, и гарантираме че вашите лични данните са защитени. limitedlingerie.com има ангажимента да защити неприкосновеността на личния живот на своите потребители. Нашата Privacy Policy (“Защита на личните данни”) има за цел да ви помогне да разберете как събираме, ползване и опазване на информацията, която ни предоставяте, и да ви помогне при вземането на информирани решения при използването на нашите услуги.За целите на настоящото споразумение се отнася за услуги на компанията, които могат да бъдат достъпни чрез Интернет страницата на limitedlingerie.com, в която потребителите могат да купуват стоки. Термините “ние”, “нас” и “наш” се отнасят до limitedlingerie.com. “Вие” се отнася до Вас, като потребител на услугата. С приемането на нашата политика за конфиденциалност, Вие се съгласявате да събираме, съхраняваме, използваме и разкриваме лична информация, както е описано в тази Декларация за поверителност
Обръщаме Ви внимание, че носите отговорност, включително наказателна отговорност, за всякакви предоставени изявления / записи / фалшиви данни.
Повече информация може да получите в графа „Поверителност и сигурност“


II. Стоки
САЙТЪТ предлага на Потребителя възможност за извършване на онлайн покупка на стоки, посочени в него. САЙТЪТ предоставя богат избор на стоки от тъговска марка с подробни описания и снимков материал.

Стоките, които се предлагат за продажба чрез САЙТА са оригинален продукт на посочената върху тях търговска марка.

Стоките притежават обикновените характеристики за вида стока, към който принадлежат, съобразно обикновеното им предназначение. В случай, че определен артикул притежава особена или специфична характеристика, това се указва изрично при представянето му.
Възможно е да съществуват известни разлики (нюанси) в цветовете на снимката на стоките, представени в сайта и действителните (реални) цветове на продукта. Ако съществува такава разлика, то тя не е умишлено създадена, а е изцяло в резултат на несъвършенства на процеса на възпроизводство. По същата причина е възможно да съществуват детайли, които не могат да бъдат открити или трудно се установяват на снимката.
Цената на стоките е посочена при представянето й и е с включени всички данъци и такси.
Цената на стоките не включва пощенските и транспортни разходи, свързани с тяхната доставка.


III. Замяна и връщане


Купувачът спрямо Закона за защита на потребителите има право да замени или върне заявен от него Продукт в рамките на 14 /четиринадесет/ календарни дни от датата на пристигане на артикула в офиса на куриерската фирма или при доставянето му до посоченият адрес от клиента освен посочените по-горе /чорапогащи, клинове,силиконови чорапи , бикини и бански !!!

Ако купувачът заяви, че желае да замени иливъре поръчаният от него продукт в четиринадесет дневен срок, следва да уведоми Търговеца и да върне Продукта, както следва :

1. В неговата оригинална опаковка и кутия /кашон/,в която сте получили пратката си
2. С оригиналните етикети, без индикации,че Продуктът е употребяван или повреден по някъкав начин
3. Задължително условие при връщане или замяна на сутиени с твърди чашки е да бъдат сгънати така, както са получени, за да не се деформира чашката. Получени сутиени и след преглед установени, че са сгънати неправилно и вследствие на това чашката на сутиена е деформирана няма да бъдат приети.
4. Задължително условие при замяна или връщане на продукт е да е сложен индикатор за ПРЕГЛЕД на продукта, като това трябва да се заяви в куриерската фирма /ЕКОНТ/ от клиента при предаването на продукта.
5. При замяна или връщане на стока цената на доставка в двете посоки се заплаща от клиента.
6. Всяка пратка бива преглеждана и при установяване на липса на някои от изискванията пратката няма да бъде приета и сумата няма да бъде възстановена.
7. Куриерските разходи по замяна или връщане на стока по желание на клиента се заплащат от последния.
Артикулът може да бъде заменен със същият , като при разлика в цените сумата ще бъде възстановена или ще бъде сложена като наложен платеж при изпращането на новата пратка.
При връщане, ако клиента се е възползвал от безплатна доставка (т.е. доставката към куриера е заплатена от Лимитирано Бельо вместо от клиента), то тогава клиента дължи възстановяване на разхода за куриерската услуга или чрез приспадане на сумата за доставка, от сумата която следва да бъде изплатена.
Възстановяването на сумата според ЗЗП става с паричен превод чрез куриерска фирма ЕКОНТ в рамките на 7 работни дни /14 календарни дни/ от датата на пристигане на стоката в куриерската фирма или чрез банков превод.
Важно: Oнлайн магазина www.limitedlingerie.com не издава касов бон при извършена покупка. Куриерска фирма ЕКОНТ издава на клиентите ни разписка, която по силата на закона замества фискалния касов бон.
IV.Рекламации
Преди изпращането си всяка пратка бива обстойно преглеждана от наши служители за евентуални производствени дефекти, поради това рекламации се приемат единствено при приемането на пратката пред куриер, който да потвърди за наличието на такъв. Изключение се прави за пратки получени с грешен размер и цвят по вина на търговеца, който следва да плати куриерските разходи в двете посоки и да достави правилните такива.
Рекламации според Закона за защита на потребителите /ЗЗП/ се приемат в срок от 14 /четиринадесет/ дни от датата на доствка на пратката в офис на Еконт или при получаването и на личен адрес и е валидна само на територията на Република България! Гаранцията покрива само производствени дефекти и артикул изпратен с грешен размер и цвят. Дефекти получени в следствие на неправилна употреба на продукта не се приемат! При предявяване на рекламация от страна на клиента, последният може да изисква замяна на стоката за същия или друг артикул или връщане на сумата в случай, че няма наличност или размер на желания артикул, Продавача възстановява сумата на клиента. Ако стойността на новия избран артикул надвишава заплатената сума се доплаща разликата. Ако новият избран артикул е с по-ниска стойност, Продавача връща разликата на клиента. Изпращането на новия артикул става само след получаването на дефектния артикул. Възстановяването на сумата става чрез превод от куриерска фирма ЕКОНТ в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на дефектния артикул или по банков път.
Препоръчва се продуктите да не се перат в пералня и да бъдат експлоатирани спрямо указанията за екслоатация на всеки конкретен продукт.
Рекламациите за производствени дефекти се приемат на е-майл с придружена снимка!