За LL
LL е дизайнерски бранд посветен в създаването на лимитирани висококачествени колекции дамско бельо. Творческата концепция на LL поставя на фокус красотата на женското тяло като се стреми да отрази стила и индивидуалността му и същевременно се грижи за неговия комфорт.
Limited Lingerie предлага специално изживяване на всяка жена като подчертава уникалната й природа и я дарява с удобството и увереността да бъде най-добрата версия на себе си.
LL колекциите са повлияни от световните модни тенденции в създаването на дамско бельо, изработват от се от висококачествени италиански платове, а моделите са вдъхновени от динамичния и дързък стил на съвременната жена.
Дизайнерската концепция на LL развива иновативната идея за висок клас дамско бельо, което лесно може да бъде съчетано и трансформирано спрямо модната визия.

Как създаваме
Моделите на LL се произвеждат в лимитирани серии, с уникален за бранда дизайн, дигитални кройки и лазерно изрязване. Дизайнерският принт и ластик с инициалите са наша запазена марка. Влагаме изключително внимание в избора на материя и прецизната изработка на всеки детайл. С разнообразие от брандирани принтове, цветови гами и възможности за стилови комбинации създаваме авторски модели с подчертана индивидуалност и неповторимост.
Всеки продукт на LL е опакован и достига до клиента в луксозна брандирана кутия.


Limited Edition Lingerie/Freedom Collection
Дизайнерска колекция от луксозно дамско бельо, която отразява идейната концепция на бранда LL. Моделите се отличават с екзотични десени и смели цветове и се изработват от ултра леко щамповано трико.
Лимитираните сетове дамско бельо се предлагат в пет цвята и два варианта горна част – с триъгълна чашка или бюстие. Долната част на комплектите е от изрязани бикини с висока талия и широк ластик. Моделите са с регулируеми презрамки и без закопчаване, за повече комфорт и елегантност. Размерите варират от XS до L с възможност за избор на различна големина за отделните части.
Freedom Collection е подходяща в различни стилови комбинации и визии. Иновативната кройка и леката дишаща материя позволяват да се носят незабелязано под дънки, клинове, вталена рокля или като част от спортно облекло. Безшевните модели сутиени и бикини подчертават естествено фигурата и носят усещането за комфорт и сексапил.